thumbs-iconGespecialiseerde schoonmaak voor uw woning of bedrijf!

clock-iconOpeningstijden: Ma-Za (8.00 - 17.00 uur)

mobile-icon

Neem vrijblijvend contact met ons op0488 12 21 01

RDA Cleaning: uw kuisbedrijf

RDA Cleaning: uw kuisbedrijf

RDA Cleaning: uw kuisbedrijf

Heeft u een groot schoonmaakproject? RDA Cleaning is een zeer goed kuisbedrijf in Oost-Vlaanderen. Wij werken voor particulieren en bedrijven en voeren zowel grote opdrachten als kleine specialistische opdrachten uit. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw nieuwbouwwoning schoonmaken. U hoeft zich nergens meer druk om te maken en kunt direct beginnen met het verhuizen en inrichten. Natuurlijk kunnen we ook uw kantoorruimte of nieuwe werkplek bezemklaar opleveren, dat scheelt u een hoop stress! Ons team van schoonmaakspecialisten gaat graag voor u aan de slag. De kracht van RDA-Cleaning is dat wij zeer uiteenlopende kuiswerkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

Terugkerende schoonmaakwerkzaamheden voor kuisbedrijf

Kuisbedrijf RDA CleaningAls u op zoek bent naar een kuisbedrijf voor terugkerende schoonmaakwerkzaamheden kunt u RDA Cleaning inschakelen. We maken bijvoorbeeld kantoren en sportscholen schoon, een schone werkruimte kan zorgen voor minder ziekteverzuim. Daarnaast maken we ook ruimtes schoon, waarbij hygiëne extra belangrijk is, zoals gezondheidsinstellingen, laboratoria en scholen. Kinderen en patiënten moeten natuurlijk goed beschermd worden tegen bacteriën, een goede schoonmaak is hier essentieel. Deze specialistische werkzaamheden zijn geen enkel probleem voor ons. Wist u dat we zelfs in de avonduren werken? Hierdoor wordt de overlast voor u, uw werknemers en uw klanten zoveel mogelijk beperkt. Daarnaast kunnen we ook afval voor u vervoeren volgens de wettelijke voorschriften en milieu-eisen.

Het kuisbedrijf voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden

Ook wanneer u op zoek bent naar een kuisbedrijf voor periodieke werkzaamheden kunt u op ons rekenen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het wassen van de ramen. Een schone raam is natuurlijk een mooi visitekaartje voor uw huis of kantoor. Welke schoonmaak u ook aan ons toevertrouwd, u kunt er vanuit gaan dat we efficiënt werken en kwaliteit leveren. Bovendien zijn onze prijzen zeer voordelig.

Op zoek naar een echte schoonmaakspecialist binnen de kuisbedrijven in Oost-Vlaanderen? Neem dan contact op met RDA Cleaning en informeer naar de mogelijkheden.