thumbs-iconGespecialiseerde schoonmaak voor uw woning of bedrijf!

clock-iconOpeningstijden: Ma-Za (8.00 - 17.00 uur)

mobile-icon

Neem vrijblijvend contact met ons op0488 12 21 01

Schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten RDA Cleaning

Branches

Schoonmaakbedrijf RDA Cleaning is thuis in vele takken van de schoonmaakbranche. Dit is een duidelijk waarneembaar pluspunt waarmee het bedrijf zich onderscheidt van de vele bedrijven die in het voetspoor volgen.

Kies voor streeploos, glanzende ramen: kies RDA Cleaning voor uw glasbewassing

Glasbewassing – Glazenwasser

Glanzende ramen die streeploos schoon zijn: dat is het eindresultaat, als u kiest voor glasbewassing van RDA Cleaning. Wij kunnen uw ramen wassen met de hand of met de borstel met steel voor hogere ramen.

Een schone school draagt bij aan de motivatie en gezondheid van leerlingen en docenten

Schoonmaken van scholen

Leerlingen en docenten presteren beter in een schone school. Ook draagt een schone school bij aan een goede gezondheid en werkt het fijn.

RDA - Kantoor

Schoonmaak van kantoren

Uw werknemers zijn gemotiveerder en werken harder in een schoon kantoor. Ook het ziekteverzuim is lager onder uw personeel als uw werknemers in een hygiënische ruimte werken. Logisch, want bacteriën hebben minder kans om zicht te verspreiden. Bovendien maakt u een goede en professionele indruk op potentiële klanten die bij u langskomen als uw bedrijf eruit ziet om door een ringetje te halen.

Grondige reiniging van het ziekenhuis of verpleegtehuis is belangrijk

Gezondheidsinstellingen & laboratoria

Hygiëne in het ziekenhuis, het verpleegtehuis of laboratoria is een harde eis. De patiënten zijn immers gevoelig voor bacteriën en verdere verspreiding van bacteriën en virussen wordt voorkomen door grondige reiniging.

RDA Cleaning zorgt voor een schone sportruimte

Sport- en recreatieruimtes

Sporten is gezond! Daarbij is het wel belangrijk dat u terecht kunt in een schone sportruimte. RDA Cleaning zorgt ervoor dat de sport- en recreatieruimte schoon en leefbaar blijft.

RDA - Nieuwbouw

Schoonmaak van nieuwbouw

U gaat verhuizen naar een nieuwe woning en wilt graag beginnen met een frisse start? Laat ons dan uw nieuwbouwwoning schoonmaken. Een nieuwe woning wordt immers bezemschoon opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat u direct kunt beginnen met uitpakken.

Zet RDA Cleaning in voor binnen- en buitenreiniging van uw bedrijfsauto

Mobiele Carwash

Mobiele carwash is ideaal als u een bedrijfsauto heeft, op locatie moet zijn, maar geen tijd heeft om langs de autowasstraat te rijden. RDA Cleaning kunt u inzetten voor uw binnen- en buitenreiniging.

Schoonmaakbedrijf RDA Cleaning staat garant voor grondige schoonmaak met oog voor detail

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Werkgebied van RDA Cleaning is West-Vlaanderen

Werkgebied

Bent u op zoek naar een kuisfirma of kuisbedrijf in West- en Oost-Vlaanderen? RDA Cleaning is gevestigd in Sint-Eloois-Vijve en richt zich op de regio West- en Oost-Vlaanderen, van Oostende tot aan Antwerpen.

City area:

Reinigen bij een particulier: laminaatvloer