thumbs-iconGespecialiseerde schoonmaak voor uw woning of bedrijf!

clock-iconOpeningstijden: Ma-Za (8.00 - 17.00 uur)

mobile-icon

Neem vrijblijvend contact met ons op0488 12 21 01

Kuisfirma

Kuisfirma

Kuisfirma

U zocht in Google naar ¨kuisfirma¨ en bent terecht gekomen op deze pagina. Goed nieuws: u bent hier aan het juiste adres! RDA Cleaning helpt u bij de regelmatige kuis van grote projecten, maar ook bij eenmalige schoonmaak van specifieke projecten. Door deze combinatie onderscheidt RDA Cleaning zich van andere kuisfirma’s.

Werkzaamheden kuisfirma

RDA Cleaning verricht allerlei kuiswerkzaamheden, zoals:

  • Glasbewassing
  • Schoonmaak van scholen
  • RDA Cleaning is uw kuisfirma is Oost- en West-VlaanderenSchoonmaak van kantoren
  • Reiniging van gezondheidsinstellingen
  • Reiniging van laboratoria
  • Recreatieruimtes schoonmaken
  • Sportruimtes schoonmaken
  • Nieuwbouwwoningen schoonmaken
  • Mobiele Carwash

Er is een ruim aanbod aan kuisfirma’s. West-Vlaanderen beschikt over vele schoonmakers die u van dienst kunnen zijn, dus waarom zou u kiezen voor RDA Cleaning?

Bij RDA Cleaning profiteert u ten eerste van scherpe prijzen. Dit kan mogelijk gemaakt worden dankzij de lage overheadkosten. Daarnaast ziet RDA Cleaning haar schoonmaakdiensten als werk op maat: alle schoonmaakdiensten worden nauwkeurig opgevolgd en naar uw wensen uitgevoerd. Uiteraard gebeurt dit volgens wettelijke milieueisen en voorschriften. Bovendien wordt er gewerkt met flexibele werktijden: vindt tussen het grote aanbod van schoonmaakbedrijven in West-Vlaanderen maar eens een bedrijf die u dit allemaal kan bieden! RDA Cleaning werkt zowel ´s avonds als overdag en is elke dag en op ieder uur van de dag bereikbaar.

Kuisfirma voor schoonmaak van scholen, kantoren en instellingen

Het is van belang dat u uw school, kantoor of instelling laat schoonmaken door een professionele en vakkundige kuisfirma. Dit is van belang voor de gezondheid van uw personeel, leerlingen, klanten en alle andere mensen die uw gebouw betreden. Bovendien staat een schoon gebouw garant voor een fijne werkplek. Op een fijne, schone werkplek werken mensen prettiger en blijven ze gezond, waardoor het ziekteverzuim ook lager zal zijn. U heeft als school, bedrijf of instellingen dus op meerdere manieren profijt bij een schoon gebouw.

Bent u benieuwd wat RDA Cleaning voor u kan betekenen? Zoekt u binnen het ruime aanbod schoonmaakbedrijven West-Vlaanderen een specialist die u op elk moment van de dag kan bereiken? Neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.